Budi čuvar dječijih snova

Budućnost pripada onima koji vjeruju u svoje snove, a Vaša podrška može značiti razliku između ostvarenih i neostvarenih snova.

Mjesečna stipendija u iznosu 95 KM će djetetu omogućiti da zadovolji osnovne životne potrebe, te pohađa aktivnosti koje doprinose njegovom  razvoju u stabilnu ličnost, dok je godišnjom stipendijom u iznosu od 1140 KM je u potpunosti obezbijeđeno da jednom najranjivijem djetetu pružimo sve što mu je potrebno tokom odrastanja.

 

Svjesni ekonomske situacije u BiH, građanima nudimo da visinu mjesečne uplate odrede u skladu sa svojim mogućnostima, te nudimo opciju da više građana podržava jedno ranjivo dijete.

 

Takođe, u saradnji sa bankom čiji ste klijent možete otvoriti trajni nalog, donirati svaki mjesec isti iznos sredstava i na taj način osigurati pravovremenu podršku djetetu stipendisti.

 

Kompanije mogu izabrati mogućnost plaćanja polugodišnjih ili godišnjih stipendija.

 

Zauzvrat, mi ćemo vas redovno izvještavati o napretku djeteta, dijete kojem pomažete će i samo imati mogućnost da Vam uputi pisamce zahvalnosti, a uz posredstvo osoblja iz World Vision BiH, bit ćete u mogućnosti da upoznate dijete koje stipendirate.

 

Njihovi snovi trebaju Vašu podršku !

Donirajte svaki mjesec isti iznos sredstava (10,20, 30 KM ili neki drugi iznos) otvaranjem trajnog naloga u vašoj Banci.
Za sva dodatna pitanja, molimo da nas kontaktirate na mail marketing_bih@wvi.org