KUPI NOVOGODIŠNJI PAKETIĆ

Donirajte novogodišnje paketiće za ranjivu djecu

Dječaci i djevojčice svakodnevno svjedoče slušaju i čitaju o nasilju u našoj zemlji, Balkanu i široj regiji. Roditeljima, ali i nastavnicima, nedostaju smjernice za djeci prilagođenu komunikaciju o konfliktima, izbjeglištvu i neimaštini u zemlji, ali i široj regiji. World Vision BiH vjeruje da, u poplavi uznemirujućih vijesti, djeci dugujemo osjećaj sigurnosti, stabilnosti i momente sreće. Ovogodišnjim darivanjem, razgovorima i druženjem sa djevojčicama i dječacima u BiH vraćamo djelić onog što im pripada – sitne novogodišnje poklone koji su neodvojivi dio sjećanja na djetinjstvo.

Poklonite novogodišnji paketić jednom ili više ranjive djece i ostvarite novogodišnju želju ugroženih djevojčica ili dječaka.

Cijena paketića za jedno dijete je 20 KM, a u njimu će se naći djeci omiljene igračke, mnoštvo slatkiša ali i dio zimske opreme (zimski šal i/ili zimska kapica).

Izvještaj o donaciji ćete dobiti na Vaš e-mail, a informacije o kampanji ćemo redovno dijeliti na društvenim mrežama.

Pored novogodišnjih paketića, ranjivoj djeci možete pokloniti školski pribor, ruksak sa školskim priborom, prehrambeni paket, te higijensko-prehrambeni paket.

x

Pročitajte opšte uvjete i odredbe: Uvjeti i odredbe