POKLONI

Odaberi odgovarajući poklon

Izaberi poklon iz našeg kataloga poklona i doniraj osnovna, najpotrebnija sredstva i potrepštine djetetu ili njegovoj porodici.

Probudi kreativnost:
Novogodišnji paketić

20 BAM

Usreći dijete darujući joj/mu njenu /njegovu omiljenu igračku. Poklon može sadržavati lutku, autić, loptu, bojanku ili slikarsko platno i uljane boje, u skladu sa djetetovim željama.

Pobijedi neznanje:
Školski pribor

25 BAM

Mnoga djeca ne mogu priuštiti osnovni školski materijal. Pored toga što im otežava učenje i izvršavanje školskih zadataka, nedostatak osnovnog pribora ukazuje na poteškoće u porodici i djeca se osjećaju postiđeno. Ovaj poklon obezbjeđuje djetetu kompletno opremljenu pernicu, sveske, linijare, šestar, vodene boje i tempere ili ruksak, u zavisnosti od potreba djeteta i razred u koji ide.

Pobijedi glad:
Prehrambeni paket

60 BAM

Pomozite očajnoj majci da nahrani svoje dijete. Pomažući porodici u hrani, obezbjeđuješ odgovarajući obrok za ranjivu djecu, pomažeš djeci da rastu zdrava i budu skoncentrisana tokom školskih časova. U paketu se nalaze namirnice poput brašna, ulja, šećera, riže, tjestenine, graha, biskvita i konzervi potrebnih za jedan mjesec.


Učešće za novogodišnji paketić

10 KM


Ruksak sa školskim priborom

50 BAM


Higijensko-prehrambeni paket

80 BAM

Pomozimo djeci da ostanu čista i dostojanstvena u vremenu pandemije. Ovaj poklon sadrži masku, dezinfekciono sredstvo za ruke, sapun, vlažne maramice, toplomjer i rukavice. Navedeni poklon će omogućiti roditeljima kvalitetnu pripremu za školu a djeci će pomoći da se tokom vremena provedenog u školskim klupama osjećaju zaštićeno i sigurno.